Saint Patrick day na Irskem


Saint Patrick day na Irskem je stvar, ki jo morate doživeti!


Saint Patick day je na Irskem največji praznik in privablja ljudi iz celega sveta. Gre za 5 dnevno rajanje po celotni Irski, ko se ves otok združi pod eno zastavo, domačini na vsakem koraku izžarevajo svoj ponos in pripadnost mogočni tradiciji, naj si bo na vasi ali v prestolnici Dublin. Nadobudne parade, živahno življenje na pisanih ulicah in zabava ob požirku Guinessa. Preprosto je potrebno doživeti.
Naše potepanje pričnemo v mestecu Kilkeny, ki se ponaša z bogato srednjeveško zgodovino in mogočno pivovarno. Ogledamo si bližnje samostane in gradove, se ustavimo v vasicah in se navdušujemo nad naravno lepoto te otoške države. Naslednji obisk nas popelje do mogočnih Moherskih klifov, spet se ustavimo v manjših vasicah ob vzhodni obali indan zaključimo v Galwayu na dan parade v čast Patricka. Zaključek potovanja v Dublinu, kjer je vsaka beseda odveč. Mogočno mesto z številnimi znamenitostmi in seveda zaključek praznovanja dneva svetega Patricka. Nepozabno!

Z vami na poti: Uroš Žajdela ali Klemen Vovšek


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Dežnik ali palerino ter topla oblačila.


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:
Podatki o potovanju "Saint Patrick - Irska"

Kdaj gremo
na pot?


14. marec 2020

Polnimo


<


Podroben programCena potovanja:

899 EUR


Majhne skupine do 14 potnikov!

Cena vključuje: prevoz do letališča, let v smeri prestolnice (osnovna dodatna prtljaga do 15 kg), namestitev v hotelih 3 * na bazi nočitev z zajtrkom, prevoz po programu, zunanji ogledi po programu in organizacija potovanja.

Cena ne vključuje: vsi nakupi osebne narave, Guiness ali Kilkeny, irska kavica in vstopnine. Doplačilo za enoposteljno sobo: 190 EURPRIJAVA NA POTOVANJE "IRSKA - SAINT PATRICK" (KLIKNI ME)


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com