Kolesarjenje Amalfijska obala


Amalfijska obala - nepozabno kolesarsko potovanje


Polotok Sorrentine, stisnjen med Neapeljskim zalivom in zalivom Salerno, je področje izjemne naravne lepote in številnih kulturno-zgodovinskih zakladov. Polotok je svetovno poznan predvsem zaradi srednjeveških obmorskih vasic in mest, zlasti Amalfi, Positano in Ravello, skozi katere bomo tudi kolesarili. Prekrasen naravni rezervati, starodavni papirnati mlini in izjemna "gorska" pokrajina je le delček tistega, kar bomo odkrili na naši poti po Amalfijski obali, katera se zaradi svojih klifov, naravnih arkad in jam, nedvomno uvršča med najlepše obale Evrope. Sanjske obmorske ceste, srednje zahtevni vzponi z dahjemajočimi razgledi in pravljična mesta vabijo na nepozabno kolesarsko potovanje.
Amalfijska obala se uvršča med najlepša kolesarska potovanja na svetu, ki preprosto očara, navduši in nenazdanje ponuja vse in še več - cestno kolesarjenje z izjemnimi prelazi in obiski obmorskih vasic. Nepozabno prvomajsko doživetje!

Stopnja težavnosti: 3+

Kolesarske poti potekajo po asfaltirani cesti, tako ob morju kot v hribih. Kolesarsko potovanje po Amalfijski obali primerno za solidno pripravljene ljubitelje kolesarjenja (zaradi vzponov do 1000 metrov na celodnevni turi - ne neposredni vzpon!).


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za kolesarjenje po Amalfijski obali potrebujete kolesarske hlače in čelado (slednjo se lahko tudi najame), dnevni kolesarski nahrbtnik in palerino.


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:
Podatki o kolesarjenju "Amalfijska obala"

Kdaj gremo
na pot?


27. april 2017

Polnimo!Podroben programCena potovanja:

599 EUR

Kaj je v ceni: prevoz z udobnim kombijem po programu, cestne dajatve, parkirišča in cestnine, prevoz koles, namestitev po programu v hotelu/B&B na bazi nočitev z zajtrkom, slovensko spremstvo, spremljevalno vozilo za prevoz prtljage.

Kaj ni v ceni: kosila/večerje, pijača in drugi nakupi osebne narave. Najem kolesarskih čelad, kolesarskih hlač, vstopnine po programu v kulturno-zgodovinske objekte. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 100 EUR.

Cena za najem kolesa znaša 100 EUR.


PRIJAVA NA KOLESARJENJE "Amalfijska obala" (KLIKNI ME)

Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com