Kolesarjenje Blatno jezero


Blatno jezero - med vinogradi in "morjem"


Balaton je največje evropsko sladkovodno jezero ter priljubljena poletna turistična točka tako Madžarov, kot tudi številnih tujcev. Okolica jezera ponuja veliko več kot le poležavanje na plaži. Ob jezeru so številne naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti, ki so vredne ogleda. Na ogled le teh se lahko odpravimo s kolesom, ki nam ponuja največ spontanosti in svobode pri potovanju.
Kolesarska pot pelje blizu jezera, kjer se v poletni vročini lahko občasno ohladimo. Poleg slikovitih kolesarskih poti boste uživali v tradicionalnih madžarskih jedeh, kot so golaž in domači štrudel. Da ne omenjamo številnih vinarij, ki odpirajo vrata vsem mimoidočim. Zamenjajte senčnik na plaži za kolesarjenje po senčnih gozdnih poteh in odkrivanje barvite madžarske pokrajine.

Stopnja težavnosti: 2

Kolesarske poti potekajo po asfaltirani cesti, med vinogradi in v neposredni bližini jezera. Za vse ljubitelje kolesarjenja.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za kolesarjenje po Balatonu potrebujete kolesarske hlače in čelado (slednjo se lahko tudi najame), dnevni kolesarski nahrbtnik in palerino.


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:Podatki o kolesarjenju "Blatno jezero"

Kdaj gremo
na pot?


10. avgust 2018

Polnimo!


21. september 2018

Polnimo!


12. oktober 2018

Polnimo!Podroben programCena potovanja:

399 EUR

Kaj je v ceni: prevozi z udobnim kombijem, dve nočitvi z zajtrkom v hotelih 3* v dvoposteljnih sobah TWC, najem kolesa za tri dni, orodje za enostavna kolesarska popravila, opis poti z zemljevidi, organizacijo potovanja in slovenski vodnika.

Kaj ni v ceni: vse nakupe osebne narave, kosilo/večerja, in vseh dodatnih storitev, ki niso vključene v ceno aranžmaja. Pridružujemo si pravico do spremembe cene v smislu določil obligacijskega zakonika.


PRIJAVA NA KOLESARJENJE "Blatno jezero" (KLIKNI ME)

Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com