Kolesarjenje Estonija


Estonija - speča lepotica Baltika!


Estonija - na prehodu med Baltikom in Skandinavijo, ponuja izjemne kolesarske užitke, tako na celini kot na številnih otokih te prekrasne države. Speča lepotica Baltika navduši, bodisi zaradi svoje drugačnosti, bogate zgodovine in številnih gradov ali pristnosti življenja na znamenitih otokih. Doživite Estonijo v vsej svoji veličini.
Kolesarska tura po Estoniji nas bo peljala iz prestolnice Talin, preko severnih klifov do največjih treh estonskih otokov, Saaremaa, Hiiumaa in Muhu. Pot poteka po manjših vaških cestah med idiličnimi vasicami, romatičnimi poletnimi resorti, mlini na veter, naravnim čudesom Kaali, izjemno prijaznimi ljudmi in peščenimi plažami.

Stopnja težavnosti: 2

Kolesarske poti potekajo po mestu Talin, sicer po podeželskih cestah z zelo malo prometa. Posebnost tega programa je kolesarjenje po znamenitih otokih, kjer se je čas ustavil. Kolesari se večinoma po ravnih poteh z zelo majhnimi nakloni. Primerno za vse ljubitelje kolesarstva.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za kolesarjenje po Estoniji potrebujete kolesarske hlače in čelado (slednjo se lahko tudi najame v Estoniji), dnevni kolesarski nahrbtnik in palerino.


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:
Podatki o kolesarjenju "Estonija"

Kdaj gremo
na pot?


5. avgust 2017

Polnimo!Podroben programCena potovanja:

1.290 EUR

Kaj je v ceni: prevoz do bližnjega letališča, letalski prevoz v ekonomskem razredu z taksami, namestitev po programu na bazi nočitev z zajtrkom, najem koles, spremljevalno vozilo za prtljago, vozovnice za trajekt in vlak, transfer Klaipeda - Vilna z vlakom, dajatve, slovensko spremstvo.

Kaj ni v ceni: kosila/večerje, pijača in drugi nakupi osebne narave. Najem kolesarskih čelad, kolesarskih hlač, vstopnine po programu v kulturno-zgodovinske objekte. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 150 EUR.

OBVEZNO DOPLAČILO VODNIKU NA POTI 35 EUR NAPITNINE!


PRIJAVA NA KOLESARJENJE "Estonija" (KLIKNI ME)
Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com