Treking Albanija - pohodna


Albanija - preprosto navduši!


Neodkrit biser Jadranske obale očara s svojo drugačnostjo, pristnostjo, prijaznimi ljudmi in očarljivostjo. Potovanje ponuja preplet trekingov (pohodov), odkrivanja skritih albanskih plaž ter seveda ogled najzanimivejših kulturno-zgodovinskih opomnikov bogate zgodovine. Albanija ima vse, kar imajo veliki!
Naš treking po Albaniji - pohodni, je kombinacija nepozabnih pohodov in odkrivanja načina življenja v tej prekrasni državi. Sprva gremo v nacionalni park Llogora, čez nekaj dni se že vzpenjamo na najvišji vrh Albanije in zaključimo v znamenitih Prokletijah. V vmesnem času obiščemo še najlepše plaže in spijemo kavico v Tirani. Bogat program za odkrivanje vseh lepot Albanije.

Stopnja trekinga: 3

Treking poti potekajo tako po vzorno urejenih poteh, kot deloma po brezpotjih ("kozjih stezicah") - ta program NE predvideva plezanja ali hoje po izrazito prepadnih področjih. S seboj imamo slovenskega ter lokanega vodnika, tako je za varnost dobro posrkbljeno.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Vodnik: Matevž Vučer


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Albaniji potrebujete pohodne čevlje (gojzarji), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:

Podatki o potovanju "Albanija - treking"

Kdaj gremo
na pot?


15. avgust 2020Podroben programCena potovanja:

1.099 EUR

Cena vključuje: letalski prevoz Ljubljana - Tirana - Ljubljana, letališke takse in pristojbine, namestitev v 3* na bazi polpenziona v lokalnih hotelih in guest house (na trekingu "lunch paketi"), šotori, konji za nošnjo prtljage na trekingu po Prokletijah, transferji po programu, vstopnine, organizacija in DDV.

vse nakupe osebne narave, pijačo (ustekleničeno vodo) in druge storitve, ki niso predvidene v programu. Doplačilo 30 EUR na destinaciji za napitnine. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 100 eur.

OBVEZNO DOPLAČILO: Napitnina 30 EUR vodniku na destinacijiPRIJAVA NA TREKING "ALBANIJA - treking" (KLIKNI ME)


Se še niste odločili? Še nekaj fotografij iz naših potovanj:
Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com