Treking Cinque Terre


Cinque Terre - nacionalni park ponuja neskončno pohodnih užitkov!


Nacionalni park Cinque Terre zaradi svoje lege preprosto očara. Čeprav večina obiskovalcev teh pet vasic obišče le ob obali, pa se najlepši pogledi in razgledi ter bogata zgodovinsko kulturna dediščina pravzaprav v zaledju, kamor vas peljemo po teking poteh.
Znotraj trekinga se bomo podali ob obmorskih poteh, po hribih, med samostani in vinogradi, pri čemer nas bodo spremljali mogočni razgledi in pogledi. Seveda si bomo privoščili počitek na plažah in zasluženi kavici v teh petih vasicah. Za razliko od drugih programov smo nastanjeni znotraj nacionalnega parka in tako ne izgubljamo časa za transferje. Z nami boste doživeli pristne Cinque Terre.

Stopnja trekinga: 2/3

Treking poti potekajo po vzorno urejenih poteh, pri čemer je najvišja višinska razlika v enem dnevu 500 metrov. Tehnično poti niso zahtevne, prepadnih področij ni oziroma so zelo dobro zaščitene.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Vodnik: Matevž Vučer ali Klemen Vovšek


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Cinque Terre potrebujete pohodne čevlje (gojzarji niso obvezni), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:
Podatki o potovanju "Cinque Terre"

Kdaj gremo
na pot?

Izbirate lahko med termini:


21. februar 2020

Polnimo


13. marec 2020

Polnimo


17. april 2020

Polnimo


15. maj 2020

Polnimo

Zaključene skupine

Kadarkoli!Podroben programCena potovanja:

249 EUR


Majhne skupine do 14 potnikov!

Cena vključuje: transfer do Cinque Terre, namestitev v hotel 2/3* na bazi nočitev z zajtrkom, slovensko spremstvo in vodenje, prevoz prtljage na destinaciji ter stroški organizacije.

Cena ne vključuje: kosilo/večerja, vstopnine v zgodovinsko-kulturne objekte (cca.20 eur), vstopnina za park Cinque Terre, nakup spominkov, napitnine in pijače (opozorilo: na dan potrebujemo vsaj 1,5 litra ustekleničene vode), enoposteljna soba (doplačilo 20 eur na noč)


Doplačilo za enoposteljno sobo: 100 EUR

OPOZORILO: vsak popoldan se vračamo z vlakom do izhodiščne točke, kjer bo stacioniran naš hotel.PRIJAVA NA TREKING "CINQUE TERRE" (KLIKNI ME)


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com