Treking Črna Gora


Črna Gora - tako majhna, a tako lepa!


Črno Gora je dežela nepredstavljive raznolikosti. Če se na črnogorski obali gnetijo turisti iz vsega sveta, ki drastčno vplivajo na podobo tega balkanskega bisera, pa v hribih in gorah najdeš pristen obraz domačinov in dežele. Nepredstavljive lepote dveh glavnih gorskih masivov, domačnost ljudi in pristnost življenja poneseta potnika v pravljično deželo. Črna Gora s svojo mogočnostjo očara in nikakor se ne moreš otresti občutka, da se tukaj, daleč od morja, pravzaprav nahajaš v drugi državi, ki ima z morskim delom bolj malo skupnega.
Naš treking po Črni Gori združuje tako pohode po Prokletijah kakor tudi po Durmitorju, vsekakor pa si dan vzamemo tudi za nepozabni rafting po mogočni Tari. Trekingi so skrbno izbrani, saj že vrsto let sodelujemo z nedvomno najboljšimi lokalnimi vodniki za ta področja. Nepozabni razgledi iz prepoznavnih vrhov. Za razliko od planinskih pohodov, mi spimo v izbranih hotelih, saj se nič ne prileže bolj kot topla voda in udobna postelja po napornem, a nepozabnem trekingu.

Stopnja trekinga: 3/4

Treking poti potekajo tako po vzorno urejenih poteh, kot deloma po brezpotjih. Gre za "gorski" treking, zato je osnovno znanje pohodništva po Alpah zelo priporočamo. S seboj imamo slovenskega ter lokanega vodnika, tako je za varnost dobro posrkbljeno.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Vodnik na poti: Jasmina Ačko


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Črni Gori potrebujete pohodne čevlje (gojzarji), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:

Podatki o potovanju "Črna Gora"

Kdaj gremo
na pot?


18. julij 2020


Podroben programCena potovanja:

899 EUR

Cena vključuje: namestitev hotelu 3* na bazi polpenziona, prevoz z udobnim kombijem (mini busom), cestne pristojbine in dajatve, vodenje lokalnega vodnika in slovensko spremstvo, rafting po reki Tari in kosilo, vstopnine v nacionalni park, zdravstveno zavarovanje, srečanje z domačini v pristni črnogorski vasici, eden najboljših lokalnih vodnikov v Črni Gori

Cena ne vključuje: vse nakupe osebne narave, pijačo (ustekleničeno vodo). Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 100 eur.


Zakaj z nami?

obiščemo tako Prokletije kot Durmitor
- naš lokalni vodič je hkrati gorski reševalec in izjemno izkušen domačin, ki pozna vsako malenkost
- v ceni je že polpenzion
- preverjeni hoteli in ne neudobno spanje v šotorih, gorskih hišah
- pri več dnevnem potovanju je spanec ključnega pomena
- rafting po reki Tari že v ceni
- udoben prevoz z kombijem (mini busom)PRIJAVA NA TREKING "Črna Gora" (KLIKNI ME)


Se še niste odločili? Še nekaj fotografij iz naših potovanj:


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com