Treking Elba


Elba - lepota v majhni steklenički!


Elba je majhen otok ob Toskanski obali, kjer je nekaj časa živel tudi znameniti vojskovodja, Napoleon. Kljub svoji majhnosti otok ponuja nepredstavljivo prijetne trekinge po svoji otoški notranjosti in ob morju. Ta majhen toskanski otok vas bo navdušil s svojo čarobno pokrajino, prijaznimi ljudmi, fantastičnimi plažami, bogato zgodovino in nepredstavljivo sproščenostjo!
Treking po Elbi nas popelje čez osrednji hribovski masiv, od koder se razprostirajo pogledi na celoten otok, obiskali bomo najlepše vasice in se predali otoški pristnosti.

Stopnja trekinga: 2/3

Treking poti potekajo tako po vzorno urejenih poteh, občasno tudi po asfaltu. Treking primeren za začetnike pohodništva.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Vodnik: Klemen Vovšek


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Elbi potrebujete pohodne čevlje (gojzarji niso potrebni), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:

Podatki o potovanju "Elba"

Kdaj gremo
na pot?


29. april 2020


24. junij 2020


28. oktober 2020Podroben programCena potovanja:

399 EUR

Cena vključuje: prevoz z udobnim mini-busom (kombijem), trajektna vozovnica, nastanitev v bungalovih (dvoposteljni), vsi izleti po programu, slovensko vodenje in spremstvo, vse cestne dajatve.

Cena ne vključuje: vse nakupe osebne narave, pijačo (ustekleničeno vodo), hrano in druge storitve, ki niso predvidene v programu. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 50 eur, za vstopnine cca. 20 eur. Ker imamo v bungalovih kuhinjo, si bomo zajtrke in kosila lahko pripravili.PRIJAVA NA TREKING "ELBA" (KLIKNI ME)
Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com