Treking Gardsko jezero


Gardsko jezero - modri biser sredi Alp


Gardsko jezero je eno najznamenitejših jezer v Italiji, kjer domujejo prekrasne treking poti tako ob samem jezeru, kakor tudi v gorskem zaledju. V okviru podaljšanega vikenda nas očarajo čarobne vasice, izjemni razgledi na naših poteh in čarobnost samega jezera. Doživite Gardsko jezero pristno, daleč vstran od kopice turistov in predvsem sproščujoče za dušo in telo.

Sprva nas bo treking ob Gardskem jezeru popeljal ob mogočni obali z zanimivo zgodovino, že naslednji dan nas bo očarala alpska pokrajina nad 2000 metrov in zadnji dan aktiven počitek na obali gardskega jezera. Gardsko jezero, kot ga ne poznate!

Stopnja trekinga: 2/3

Treking poti potekajo po vzorno urejenih poteh, pri čemer je najvišja višinska razlika v enem dnevu 500 metrov. Tehnično poti niso zahtevne, prepadnih področij ni oziroma so zelo dobro zaščitene.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Vodnik: Jasmina Ačko


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Gardskem jezeru potrebujete pohodne čevlje (gojzarji priporočljivi), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik, sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:


Podatki o potovanju "Gardsko jezero"

Kdaj gremo
na pot?

Izbirate lahko med termini:


1. maj 2020

Polnimo


3. julij 2020

Polnimo


Zaključene skupine

Kadarkoli!Podroben programCena potovanja:

259 EUR


Majhne skupine do 14 potnikov!

prevoz z kombijem, namestitev v hotelu 2/3 * na bazi nočitev z zajtrkom, vse cestne dajatve in pristojbine, slovensko vodenje.

Cena ne vključuje: kosilo in večerje, vse nakupe osebne narave, gondola 22 EUR (za drugi dan trekinga) in vsi drugi stroški, ki niso opredeljeni v programu.


Doplačilo za enoposteljno sobo: 80 EURPRIJAVA NA TREKING "GARDSKO JEZERO" (KLIKNI ME)


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com