Treking Havaji


Havaji - nepozaben arhipelago sredi Pacifika!


Treking po arhipelago Havaji je nepozabna dogodivščina, ki preprosto očara. Vse te neizmerne vulkanske lepote, izjemno bogata vegetacija, rajske plaže in bombažno pacifišo morje, bogata zgodovina in trekingi, ki se jih ne da opisati z besedami! Arhipelago Havaji je preprosto potrebno doživeti, v svoji pristnosti, a hkrati neizprosni naravni surovosti. Havaji so nedvomno višek naših treking potovanj!
Treking po Havajih nas bo sprva popeljal na znameniti Big Island, kjer nas čaka vzpon na mogočni krater z zaviddljivih 4000 metrov nad morjem. Iz Big Islanda poletimo na otok Maui z znamenitim Haleakala nacionalnim parkom. Že smo na četrtem otku, in sicer na otoku Kauai, kjer se sprehodimo po "pacifiškem" Velikem kanjonu. Nepozabno! In že smo na otoku Ouahu...lahkotni trekingi, plaže, poležavanje in shopping v Honolulu.

Stopnja trekinga: 3

Treking poti potekajo po vzorno urejenih poteh, pri čemer je najvišja višinska razlika v enem dnevu 750 metrov (največ na dan 1100 metrov). Tehnično poti niso zahtevne, prepadnih področij ni oziroma so zelo dobro zaščitene.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Predstavnik na poti: Uroš Žajdela


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Havajih potrebujete pohodne čevlje (gojzarji zelo priporočljivi - za hojo po vulkanskem kamenju), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik).


Obvezen potni list, veljaven še vsaj 6 mesecev od vstopa v državo!

Nekaj utrinkov iz naših potovanj:

Podatki o potovanju treking "Havaji"

Kdaj gremo
na pot?


5. december 2020


Podroben programCena potovanja:

3.299 EUR

prevoz do bližnjega letališča, letalski prevoz in letališke takse, namestitev v motelih/hotelih 2/3 zvezdice na bazi nočitev z zajtrkom, vsi transferji na destinaciji, nočitev z zajtrkom, lokalni vodiči, vstopnine v nacionalne parke, ureditev turistične vize, slovensko spremstvo in vodenje, transfer do bližnjega evropskega letališča - v kolikor odhod ne bo iz Ljubljane, zdravstveno zavarovanje, notranji leti po programu, slovenski spremljevalec z pohodniško licenco, organizacijo in potovanje.

V ceni ni: vsi nakupi osebne narave, kosilo in večerja, alkoholna in brezalkoholna pijača in vsi nakupi, ki niso opredeljeni v programu. Doplačilo :vstopna viza za ZDA (20 EUR)


OBVEZNO DOPLAČILO: napitnine 100 USD vodniku na poti


PRIJAVA NA TREKING "Havaji" (KLIKNI ME)


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com