Treking potovaje Kolumbija


Kolumbija - nepozabna avantura


Kolumbija preprosto navduši s svojo drugačnostjo, nepojmljivo lepoto, a hkrati dramatično surovostjo, s prekrasnimi ljudmi, pristnimi južnoameriškimi mesti in vasicami, bombažnimi peščenimi plažami v objemu mogočenga oceana in seveda nepozabnimi trekingi v osrčju svojih viskogorskih mogotcev.
Treking potovanje po Kolumbiji nas bo popeljalo od mogočne prestolnice Bogota do prekrasnega trekinga Chingazi, kratek počitek in že smo nazaj na trekingu po naravnem parku Nevados in preden se podamo na zaslužen počitek ob ritmih južnoameriške glasbe na peščeni plaži s pogledom na sončni zahod in kozarcem lokalnih koktejelov v roki, še treking do izgubljenega mesta! Nepozabna 16 dnevna avantura!

Stopnja trekinga: 3

Treking poti potekajo deloma po vzorno urejenih poteh, deloma po manjših lokalnih poteh, kakšen odsek tudi po brezpotjih. Na trekingu je zmeraj prisoten lokalni vodnik, ki na osnovi dolgoletnih izkušenj izbira optimalne poti na trekingu.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: DA

CEPLJENJA (obvezna): Rumena mrzlica


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Kolumbiji potrebujete pohodne čevlje (gojzarji niso obvezni), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) ter palerino (dežnik), potni list in zdravstveno zavarovanje s asistenco v tujini (lahko sklenete ob prijavi oziroma pred odhodom)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:

Podatki o potovanju treking "Kolumbija"

Kdaj gremo
na pot?


14.2.2019 - 2.3.2019

Polnimo!


Podroben program
Cena potovanja:

3.399 EUR

Cena vključuje: prevoz do bližnjega letališča, letalski prevoz in dajatve, slovenski vodnik, lokalni vodnik na trekingih, vso potrebno dodatno opremo za treking (razen osebne opreme), vsi prevozi po programu, notranji leti po programu, nočitve po programu na bazi polpenziona v mestih in na bazi polnega penziona v dvoposteljnih sobah na trekingu

Cena ne vključuje: vse nakupe osebne narave, pijačo (ustekleničeno vodo), kosilo/večerja in druge storitve, ki niso predvidene v programu. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 300 eur.


OBVEZNO DOPLAČILO: 100 EUR napitnine na destinaciji


PRIJAVA NA TREKING "Kolumbija" (KLIKNI ME)


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com