Treking Lago di Como


Lago (jezero) di Como - "To je ena tistih poti, ki ne potrebujejo "zanimivosti", ker je sama pot predstava."

Lago di Como ali jezero Como je vsekakor najlepše jezero v severni Italiji . Nekateri ga poznajo po svojih strmih hribih, naravnih lepotah in neokrnjenih kitajsko italijanskih vaseh, poznajo pa ga tudi drugi (morda večina), ker ima George Clooney čudovito vilo na jezeru in vabi slavne hollywoodske igralce, da pridejo z njim in odplujejo okrog jezera.
Treking Lago di Como je izjemen treking ob izjemnem jezeru, ki navdušuje še tako zahtevne goste že stoletja. Izjemni razgledi na znameniti "potepuhovi" poti, odkrivanje skritih vasic in občudovanje modrine jezera, v katerem se lesketajo odsevi bližnjih vrhov.

Stopnja trekinga: 2/3

Treking poti potekajo tako po vzorno urejenih poteh, občasno tudi po asfaltu. Treking primeren za začetnike pohodništva.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Na poti vas bo spremljala Mateja Gerečnik


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Lago di Como potrebujete pohodne čevlje (gojzarje odsvetujemo), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:
Podatki o potovanju "Lago di Como"

Kdaj gremo
na pot?


25. april 2020

Zagotovljeno


25. junij 2020

PolnimoPodroben programCena potovanja:

399 EUR

odhod 25.4.2020 promo cena 339 EUR

Cena vključuje: transfer z udobnim kombijem (mini bus), cestne pristojbine in parkirišča, namestitev v hotelu 2/3 zvezdice na bazi nočitve z zajtrkom, organizacija, stroški ter slovensko vodenje

Cena ne vključuje: vse nakupe osebne narave, vstopnine po programu, trajekt, vožnja z vlakom, pijačo (ustekleničeno vodo), kosilo/večerja in druge storitve, ki niso predvidene v programu.

Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 80 eur.PRIJAVA NA TREKING "LAGO DI COMO" (KLIKNI ME)
Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com