Treking Pireneji


Špnaski Pireneji - v primeži mogočnih gora, prelepih jezer in cvetočih rastlin!


Španski Pireneji ponujajo izjemen in nepozaben pogled znotraj dveh nacionalnih parkov, ki s svojo drugačnostjo očarata. Razen pohajkovanja po nacionalnih parkih, si ogledamo nekaj najlepših pirenejskih vasic, odkrivamo bogato zgodovino in se predajamo lokalnim kulinarčinim užitkom. Z nami ne boste odkrili le vrhov Pirenejev, temveč tudi življenje in tradicijo teh krajev! Pireneji, kot jih lahko doživite le z nami!
Treking po Pirenejih nas bo popeljal od katalonskega nacionalnega parka Aiguestortes in Estany de Sant Maurici z prekrasnimi trekingi med jezeri, mogočnimi vrhovi in cvetočimi gorskimi rastlinami,preko vasice Ainsa do nepozabnega aragonskega nacionalnega parka Ordesa in Monte Pedrido, kjer se bomo povzpeli na tretji najvišji vrh španskih Pirenejev. Vsekakor eden najlepših gorskih trekingov v Evropi!

Stopnja trekinga: 3/4

Treking poti potekajo po vzorno urejenih gorskih poteh, pri čemer je najvišja višinska razlika v enem dnevu 750 metrov. Tehnično poti niso zahtevne (izjema zadnji vzpon na Monte Perdido), prepadnih področij ni oziroma so zelo dobro zaščitene.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Vodnik: Nejc Košnik


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Pirenejih potrebujete pohodne čevlje - gojzarje, pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik). Spimo v gorski koči, vendar je za posteljnino poskrbljeno!


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:
Podatki o potovanju treking "Pireneji"

Kdaj gremo
na pot?


17. julij 2020

Podroben programCena potovanja:

899 EUR

Cena vključuje: transfer do bližnjega evropskega letališča, letalski prevoz in takse, transfer na destinaciji po programu, 5 x namestitev v hotelu 2/ 3* na bazi nočitev z zajtrkom, 2 x nočitev v gorski koči (zajtrk iz nahrbtnika), slovensko vodenje.

Cena ne vključuje: vse nakupe osebne narave, pijačo (ustekleničeno vodo), kosilo/večerja in druge storitve, ki niso predvidene v programu. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 120 eur.PRIJAVA NA TREKING "PIRENEJI" (KLIKNI ME)


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com