Treking Škotska


Škotska - čarobni hribi zgodovinskih razsežnosti!


Škotska je dežela prostranstva, raznolikosti, bogate zgodovine in prekrasnih trekingov po izjemno razglednih hribih. Osvajamo najlepše treking (pohodniške) kotičke centralne Škotske, hkrati pa nas navdušujejo gradovi ob številnih jezerih. Brez obiska destilarne in Edinburgha pa se v nobenem primeru ne smeš posloviti od Škotske.
Naš treking Škotski nas popelje čez osrčje nacionalnega parka Cairngorms, po cesti gradov do Fot Williama (izhodišče za vzpon na Ben Nevis), nakar zapustimo turistični del in že smo n polotoku Skye, ki preprosto navduši s svojo lepoto in neokrnjeno naravo. Zaključimo v t.i. Visokogorju, kjer je svoj pohod začel William Wallace. Nora Škotska, nora pokrajina!

Stopnja trekinga: 3

Treking poti potekajo tako po vzorno urejenih poteh, brez prepadnih delov. Dobršen del treking poti poteka po manj obljudenih področjih, razen Ben Nevis.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Škotski potrebujete pohodne čevlje (gojzarji), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:

Podatki o potovanju "Škotska"

Kdaj gremo
na pot?


15.8.2020Podroben program


OPOZORILO: PRVIH 6 NOČITEV SPIMO V APARTMAJSKI HIŠI, KJER IMAMO REZERVIRANE DVOPOSTELJNE SOBE (Z KOPALNICO) SAMO ZA NAŠO SKUPINO!Cena potovanja:

1390 EUR

Cena vključuje: prevoz do bližnjega letališča, letalski prevoz z vključeno prtljago ter letališke pristojbine, namestitev v dvoposteljnih sobah na bazi nočitev z zajtrkom, najem vozila in gorivo, vodenje in organizacijo, vsi trekingi po programu ter DDV.

Cena ne vključuje: kosilo/večerje, vse nakupe osebne narave ter vstopnine. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 300 EUR.PRIJAVA NA TREKING "Škotska" (KLIKNI ME)


Se še niste odločili? Še nekaj fotografij iz naših potovanj:
br>


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com