Treking Visoke Tatre - SlovaškaNepozaben treking po obronkih slovaških Visokih Tater, kjer se bohotijo mogočni gorski vrhovi, v primežu številnih potočkov in jezer. Izjemni razgledi nam bodo uhajali v mogočne doline in sosednje vrhove, gorske rože se bodo nagajivo smukale pod našimi nogami. Tako podobno, a hkrati različno. Obiščite ta slovaški biser z nami.

Stopnja trekinga: 3

Treking poti potekajo po vzorno urejenih poteh, pri čemer je najvišja višinska razlika v enem dnevu 700 metrov.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Na poti vas bo spremljala Mateja Gerečnik


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Visokih Tatrah potrebujete pohodne čevlje (gojzarji), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), pohodniški nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko), palerino (dežnik) in topla oblačila.


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:Podatki o potovanju "Visoke Tatre"

Kdaj gremo
na pot?3. julij 2020


14. avgust 2020Zaključene skupine

Kadarkoli!
Podroben programCena potovanja:

249 EUR (spanje v skupinskih sobah)
299 EUR (spanje v dvoposteljnih sobah)


Majhne skupine do 14 potnikov!

Cena vključuje: prevoz z udobnim kombijem, vse cestne dajatve – pristojbine in parkirnine, namestitev v hotelu 3* (večposteljna namestitev) in pensionu 2* (štiriposteljna namestitev), 1 x zajtrk, slovensko vodenje in spremstvo ter organizacija.

Cena ne vključuje: vsi nakupi osebne narave, drugi dan zajtrk (možno doplačilo na licu mesta po predhodni najavi) in vsi drugi izdatki izven programa (pijača, večerja, ipd).PRIJAVA NA TREKING "VISOKE TATRE" (KLIKNI ME)


Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com